Digital Workforce

 • Jukan profiilikuva
  Jukka har omfattende erfaring fra software projekter og udvikling af services fra IT virksomheder som Digital, Fujitsu og Capgemini. I Basware har Jukka haft ansvaret for de nordiske lande som chef for internationalt salg. Før Jukka grundlagde Digital Workforce har han arbejdet som ledelseskonsulent.
  Linked In -kuvake

  Jukka Virkkunen

  Grundlægger

  +358 50 670 47

 • Heikin profiilikuva
  Heikki har mange års erfaring som leder i service design og produktudvikling. Heikki har været central i udviklingen af Fujitsu’s InfraCare IT varemærke. Heikki har efterfølgende haft ledelsesopgaver i henholdsvis Itella og Opus Capita.
  Linked In -kuvake

  Heikki Länsisyrjä

  Grundlægger

  +358 50 558 7801

 • Mikan profiilikuva
  Mika’s baggrund som konsulent og hans omfattende internationale erfaring fra tunge lederstillinger i IBM og Mehiläinen har givet ham et unikt perspektiv i disciplinen at transformere virksomheder gennem teknologi og innovative idéer.
  Linked In -kuvake

  Mika Vainio-Mattila

  Grundlægger

  +358 40 752 0617

 • Kenneth har over 10 års erfaring fra ledende positioner i virksomheder med fokus på proces udvikling og automatisering af administrative arbejdsgange. Herigennem har Kenneth opnået omfattende forståelse og erfaring i markedet for IT og systemer til procesunderstøttelse. Kenneth kommer fra en stilling som Country and Sales Director i Basware AB.
  Linked In -kuvake

  Kenneth Tellebo

  Country Manager Sweden

  +46 706 488 722

 • Tony er Country Manager i Danmark og har ansvaret for vort lokale team af konsulenter og IPA specialister. Tony har omfattende salgs og management erfaring fra såvel startup’s som store internationale virksomheder, og har tiltrådt Digital Workforce efter næsten ti år i IBM.
  Linked In -kuvake

  Tony Minana

  Country Manager Denmark

  +45 9383 3880

 • Som Country Manager har Odd-Henrik ansvaret for driften af Digital Workforce i Norge. Han leder holdet af IPA konsulenter, og har ansvaret for kunderne på det norske marked. Odd-Henrik har omfattende erfaring indenfor både startups og store firmaer (Tieto/Software Innovation, EVRY, Microsoft, Oracle and NICE AS).
  Linked In -kuvake

  Odd Henrik Hansen

  Country Manager Norway

  +47 977 14 195

 • Tiina, MD, PhD and M.Sc. (Econ.), har mange års erfaring som læge og indenfor ledelse af Sundhedspleje både på universitetshospital og i den private sektor. Tiina ønsker at udvikle bedre sundhedspleje og ser digitalisering og Robotics som nøgleløsninger til at bevare det nuværende velfærdssamfund.
  Linked In -kuvake

  Tiina Leivo

  Head of Healthcare

  +358 50 1928

 • Kinga er ansvarlig for den polske afdeling af Digital Workforce, der støtter og hjælper kunder på det polske marked med at skabe en lang række digitale medarbejdere. Kinga har over 10 års erhvervserfaring inden for finanssektoren, fra Commerzbank, Ceri International, Nordea Operations Center og Getin Holding.
  Linked In -kuvake

  Kinga Chelińska Barańska

  Country Manager Poland

  +48 514 519 375

 • Linked In -kuvake

  Saulius Zilenas

  Key Account Manager, Denmark

  +45 5252 0894

Kontakt os

Mechelininkatu 1 a,
Helsinki

Google Map of Mechelininkatu 1

Eriksbergsgatan 8b,
Stockholm

Google Map of Grev Eriksbergsgatan 8B

Tollbugata 8,
Oslo

Google Map of Tollbugata 8, Oslo

Tuborg Boulevard 12,
Hellerup

Google Map of Tuborg+Boulevard+12+Hellerup,+Denmark

Łódź 90-057
ul. Sienkiewicza 85/87

Google Map of ŁÓDŹ 90-057 UL. SIENKIEWICZA 85/87