Vores historie

Digital Workforce blev til da tre erfarne ledere fra IT industrien, Heikki, Jukka, og Mika indså at en typisk administrativ medarbejder i gennemsnit bruger halvdelen af dagen på at navigere rundt i forskellige IT systemer, og at omkostningerne ved at restrukturere systemer og sammenhænge ofte er meget dyre og tidskrævende. Vældigt ofte ses det, at tunge og omfattende informationssystemer er en barriere for udvikling af mere effektive forretningsprocesser.

Vi tilbyder vore kunder samarbejde med det førende netværk af eksperter og specialister indenfor software robotics. Akkrediterede konsulenter løser udfordringerne i vore kunders processer. Vores team arbejder løbende på at forbedre kvaliteten i proces og produktivitet i vore kunders forretning. Med målbare resultater til følge.

Digital Workforce

I Digital Workforce arbejder vi hurtigt, agilt og transparent. Vi lover at nedbringe omkostningerne ved rutinerne i videnstungt arbejde til det halve, og i et forløb hvor vi leverer fra plan til resultater i løbet af få uger. Vores vision er at være den førende innovatør indenfor strømligning af videnstungt arbejde i det centrale Nordeuropa. Selskabet grundlagdes i sommeren 2015 og vi er i dag over 160 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Polen og Finland. Selskabet er ejet af grundlæggerne samt et mindre antal investorer.

Suomen Vahvimmat